Tävling i Helsingborg

Nyheter, Tävlingar

Vårt förslag ”RÅ OM” erbjuder ett spännande, ekonomiskt, kreativt och hållbart boende. Bostäderna görs och  levereras råa. Du köper en  utvecklingsmöjlighet och utformar din egen  lägenhet. Detta blir ett helt nytt sätt att sätta din prägel på ditt hem och låta det skifta och ändra karaktär genom livet.

Tre barn och en labrador? Inga problem. Med några enkla grepp blir din ungkarlslä- genhet en fyrarummare med sovrum för hela familjen. En dag flyttar tonåringen ut och ni gör om hela bostaden till ett stort hobbyrum! Vi skapar en nyfikenhet kring boendet och hur det påverkar oss i livet. ”Rå Om” ger väldigt mångamänniskorfrånallasocialasituationer och underrepresenterade grupper möjligheten att köpa bostad till ett förnuftigt pris och få förmånen att utveckla det i sin egen takt.

Principen för råbostäderna är att när du flyttar in så är det råa betonggolv, träväg- gar, kök och en kaklad våtrumskub som är lite förskjuten i mitten. Kubens placer- ing är framtagen för optimalt antal vari- anter av planlösningar. Byggsystem, el och ventilation är anpassat till råbostaden. Rå Om ger billiga bostäder, social håll- barhet, möjlighet till generationsboende och en fantastisk möjlighet att komma in på bostadsmarknaden kombinerat med en ansvarskänsla för din boendemiljö.

Kalmarsundsparken

Kalmarsundsparken

Alldeles intill Kalmarsundsparken på bästa läge invid Kalmar slott utvecklar vi tillsammans med EA Fastigheter ett kvarter med friliggande villor,...

H22 Gåsebäck

H22 Gåsebäck

Nytt projekt för Sveaviken som blir en del av H22 i Helsingborg. 80 lägenheter med upphöjd japansk trädgård!   

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta  Läs mer