Om oss

L Arkitekter är ett personligt kontor med stor erfarenhet av olika typer av projekt. Vi gillar att arbeta i olika skalor. Allt från bostadsprojekt till inredningar. Vi är baserade i Malmö men arbetar över hela Sverige. 2019 och början av 2020 har varit en bra tid för oss. Tillsammans med våra fantastiska beställare har vi vunnit fyra stycken markanvisningstävlingar från Vellinge i söder till Västerås i norr.

Ofta har L Arkitekter skapat nära samarbeten med olika fastighetsägare, förvaltare, byggfirmor mm för att kunna driva projekten i rätt riktning med målet att skapa långsiktiga lösningar med det bästa resultatet för alla.

Fördelen med ett mindre kontor är kortare beslutsvägar samt att vi har nära till våra kunder och beställare. Effektivitet utan att tumma på kvaliteten och resultatet. Samtidigt har vi erfarenheten och kunskapen när det kommer till kreativt skapande, bygglovsprocessen samt projekteringsfasen.

Tveka inte att boka in ett möte så vi kan diskutera ert nya projekt!

Senaste nytt från oss

Tävling i Helsingborg

Tävling i Helsingborg

Vårt förslag ”RÅ OM” erbjuder ett spännande, ekonomiskt, kreativt och hållbart boende. Bostäderna görs och  levereras råa. Du köper en  utvecklingsmöjlighet och utformar din...

Välkommen Felix!

Välkommen Felix!

Vi välkomnar Felix Ruder som ny arkitekt till kontoret! Felix kommer till oss från PE Arkitektur & Teknik.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta  Läs mer