Om oss

L Arkitekter är ett personligt kontor med stor erfarenhet av olika typer av projekt. Vi gillar att arbeta i olika skalor. Allt från bostadsprojekt till inredningar. Vi är baserade i Malmö men arbetar över hela Sverige. 2019 och början av 2020 har varit en bra tid för oss. Tillsammans med våra fantastiska beställare har vi vunnit fyra stycken markanvisningstävlingar från Vellinge i söder till Västerås i norr.

Ofta har L Arkitekter skapat nära samarbeten med olika fastighetsägare, förvaltare, byggfirmor mm för att kunna driva projekten i rätt riktning med målet att skapa långsiktiga lösningar med det bästa resultatet för alla.

Fördelen med ett mindre kontor är kortare beslutsvägar samt att vi har nära till våra kunder och beställare. Effektivitet utan att tumma på kvaliteten och resultatet. Samtidigt har vi erfarenheten och kunskapen när det kommer till kreativt skapande, bygglovsprocessen samt projekteringsfasen.

Tveka inte att boka in ett möte så vi kan diskutera ert nya projekt!

Senaste nytt från oss

Kalmarsundsparken

Kalmarsundsparken

Alldeles intill Kalmarsundsparken på bästa läge invid Kalmar slott utvecklar vi tillsammans med EA Fastigheter ett kvarter med friliggande villor, parhus samt mindre...

H22 Gåsebäck

H22 Gåsebäck

Nytt projekt för Sveaviken som blir en del av H22 i Helsingborg. 80 lägenheter med upphöjd japansk trädgård!   

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta  Läs mer