Västra Ingelstad

Bostad, Tävlingar

Markanvisningsvinst för projektet Päronlunden, Livet mellan husen i Västra Ingelstad, Vellinge. Här samarbetar vi med Cormac Förvaltnings AB som byggherre och Gösta Bengtsson Byggnads AB som byggfirma.

Projektet består av totalt 38 st bostäder i olika boendeformer. Det finns en blandning mellan kedjehus, radhus och lägenheter i olika storlekar.

I Päronlunden har vi skapat en grön boendemiljö med en stark karaktär. En bykänsla som är modern och tidlös på samma gång och med rötterna djupt i den skånska myllan. Vår vision med projektet var gemenskap och ett tryggt boende som grundade sig både i social och ekologisk hållbarhet. Ett boende där det ges en naturlig möjlighet att skapa kontakt och interaktion med sina grannar.

Päronlundens filosofi är att ”alla skall med” och med vår blandning av hyres- och bostadsrätter skapar vi hem som passar för alla stadier i livet. Det är också denna demografiska mix som bidrar till en bykänsla med gemenskap och samhörighet. I Päronlunden hittar du utemiljöer som uppmuntrar till sociala aktiviteter och där växthus, grillplats, boulebana och fina små lundar bildar naturliga mötesplatser.

Vårt projekt erbjuder dessutom en samfällighet med flertalet delningsaktiviteter för samtliga boende som elbilspool, cykelpool och cykelverkstad.

 

 

Kalmarsundsparken

Kalmarsundsparken

Alldeles intill Kalmarsundsparken på bästa läge invid Kalmar slott utvecklar vi tillsammans med EA Fastigheter ett kvarter med friliggande villor,...

H22 Gåsebäck

H22 Gåsebäck

Nytt projekt för Sveaviken som blir en del av H22 i Helsingborg. 80 lägenheter med upphöjd japansk trädgård!   

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta  Läs mer