Vinst i markanvisning, Båstad

Nyheter, Tävlingar

L Arkitekter vinner ny markanvisningstävling för vårt förslag “Hemma på Höjden” i Förslöv, Båstad kommun. Ett samarbete med Gösta Bengtsson Byggnads AB som i detta fall agerar byggherre, byggfirma och förvaltare.

Projektet består av 3 st parhus i en våning och 3 st parhus i två våningar, totalt 12 st lägenheter.

Vår vision för området är att skapa en sammanhållen småskalig bebyggelse med en tydlig identitet som vävs in i det böljande landskapet.

Husens förgårdsmark skapar tydliga rum och entréer. Här finns gott om plats för parkering med bilar och cyklar, sittytor, brevlådor med mera vilket aktiverar gatan och skapar trygghet och liv.

Parhus ger dessutom en god kontakt mellan grannar, håller energibehovet på en låg nivå samt ger lägre byggnadskostnader vilket resluterar i en lägre boendekostnad!

Markanvisning Båstad

 

Kalmarsundsparken

Kalmarsundsparken

Alldeles intill Kalmarsundsparken på bästa läge invid Kalmar slott utvecklar vi tillsammans med EA Fastigheter ett kvarter med friliggande villor,...

H22 Gåsebäck

H22 Gåsebäck

Nytt projekt för Sveaviken som blir en del av H22 i Helsingborg. 80 lägenheter med upphöjd japansk trädgård!   

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på hemsidan. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta  Läs mer